Skip to main content
Eten op school

Maaltijden

Gezond, lekker en lokaal
3 mei
Vrijdag 3 mei
Datum vrijdag 3 mei
Voorgerecht
Aspergesoep
Hoofdgerecht
Kippeling met appelmoes en puree
Allergenen
6 mei
Maandag 6 mei
maandag 6 mei
Voorgerecht
Preisoep
Hoofdgerecht
Kip ham/kaas met bloemkool en puree
Allergenen
7 mei
Dinsdag 7 mei
dinsdag 7 mei
Voorgerecht
Tomatengroentesoep
Hoofdgerecht
Kippenballetjes in groenten-currysaus met ananas en rijst
Allergenen
13 mei
Maandag 13 mei
maandag 13 mei
Voorgerecht
Groentesoep
Hoofdgerecht
Hesp in kaassaus met macaroni
Allergenen
14 mei
Dinsdag 14 mei
dinsdag 14 mei - zaterdag 1 juni
Voorgerecht
Crecysoep
Hoofdgerecht
Kippennootjes in kruidenroom met erwtjes en gestoomde aardappelen
Allergenen
16 mei
Donderdag 16 mei
donderdag 16 mei
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Vol-au-vent met champignons, groentenmengeling en zilvervliesrijst
Allergenen
17 mei
Vrijdag 17 mei
vrijdag 17 mei
Voorgerecht
Juliennesoep
Hoofdgerecht
Rundsbroodje in ajuinsaus met breekbonen en puree
Allergenen
21 mei
Dinsdag 21 mei
dinsdag 21 mei
Voorgerecht
Preisoep
Hoofdgerecht
Lasagne
Allergenen
23 mei
Donderdag 23 mei
donderdag 23 mei
Voorgerecht
Seldersoep
Hoofdgerecht
Hoki in currysaus met fijne groenten en rijst
Allergenen
24 mei
Vrijdag 24 mei
vrijdag 24 mei
Voorgerecht
Tomatengroentesoep
Hoofdgerecht
Kipfrietjes met wortelstamppot
Allergenen
27 mei
Maandag 27 mei
maandag 27 mei
Voorgerecht
Courgettesoep
Hoofdgerecht
Kaasvink in mosterdsaus met bloemkool en puree
Allergenen
28 mei
Dinsdag 28 mei
dinsdag 28 mei
Voorgerecht
Tomatensoep
Hoofdgerecht
Kippenhaasje in gevogeltesaus met appelmoes en gestoomde aardappelen
Allergenen
30 mei
Donderdag 30 mei
donderdag 30 mei
Voorgerecht
Seldersoep
Hoofdgerecht
Balletjes in groentensaus met trivelli
Allergenen
31 mei
Vrijdag 31 mei
vrijdag 31 mei
Voorgerecht
Groentesoep
Hoofdgerecht
Vissticks met broccolistamppot
Allergenen