Eten op school
Maaltijden
Gezond, lekker en lokaal
3
mei
Vrijdag 3 mei
vrijdag 3 mei
- Voorgerecht
- Aspergesoep
- Hoofdgerecht
- Kippeling met appelmoes en puree
- Allergenen
6
mei
Maandag 6 mei
maandag 6 mei
- Voorgerecht
- Preisoep
- Hoofdgerecht
- Kip ham/kaas met bloemkool en puree
- Allergenen
7
mei
Dinsdag 7 mei
dinsdag 7 mei
- Voorgerecht
- Tomatengroentesoep
- Hoofdgerecht
- Kippenballetjes in groenten-currysaus met ananas en rijst
- Allergenen
13
mei
Maandag 13 mei
maandag 13 mei
- Voorgerecht
- Groentesoep
- Hoofdgerecht
- Hesp in kaassaus met macaroni
- Allergenen
14
mei
Dinsdag 14 mei
dinsdag 14 mei
-
zaterdag 1 juni
- Voorgerecht
- Crecysoep
- Hoofdgerecht
- Kippennootjes in kruidenroom met erwtjes en gestoomde aardappelen
- Allergenen
16
mei
Donderdag 16 mei
donderdag 16 mei
- Voorgerecht
- Tomatensoep
- Hoofdgerecht
- Vol-au-vent met champignons, groentenmengeling en zilvervliesrijst
- Allergenen
17
mei
Vrijdag 17 mei
vrijdag 17 mei
- Voorgerecht
- Juliennesoep
- Hoofdgerecht
- Rundsbroodje in ajuinsaus met breekbonen en puree
- Allergenen
23
mei
Donderdag 23 mei
donderdag 23 mei
- Voorgerecht
- Seldersoep
- Hoofdgerecht
- Hoki in currysaus met fijne groenten en rijst
- Allergenen
24
mei
Vrijdag 24 mei
vrijdag 24 mei
- Voorgerecht
- Tomatengroentesoep
- Hoofdgerecht
- Kipfrietjes met wortelstamppot
- Allergenen
27
mei
Maandag 27 mei
maandag 27 mei
- Voorgerecht
- Courgettesoep
- Hoofdgerecht
- Kaasvink in mosterdsaus met bloemkool en puree
- Allergenen
28
mei
Dinsdag 28 mei
dinsdag 28 mei
- Voorgerecht
- Tomatensoep
- Hoofdgerecht
- Kippenhaasje in gevogeltesaus met appelmoes en gestoomde aardappelen
- Allergenen
30
mei
Donderdag 30 mei
donderdag 30 mei
- Voorgerecht
- Seldersoep
- Hoofdgerecht
- Balletjes in groentensaus met trivelli
- Allergenen
31
mei
Vrijdag 31 mei
vrijdag 31 mei
- Voorgerecht
- Groentesoep
- Hoofdgerecht
- Vissticks met broccolistamppot
- Allergenen